
A History of Philosophy 3
نام کتاب : A History of Philosophy 3 – Late Medieval and Renaissance Philosophy
نویسنده : Frederick Copleston
انتشارات : Image Books
زبان : انگلیسی
فرمت : PDF
حجم : ۷٫۶۶MB
صفحات : ۴۷۹
نام کتاب : A History of Philosophy 3 – Late Medieval and Renaissance Philosophy
نویسنده : Frederick Copleston
انتشارات : Image Books
زبان : انگلیسی
فرمت : PDF
حجم : ۷٫۶۶MB
صفحات : ۴۷۹
فلسفه اواخر قرون وسطا و دوره رنسانس از اوکام تا سوئارس نوشته فردریک کاپلستون، جلد سوم از مجموعه ارزشمند تاریخ فلسفه است که به بحث و بررسی پیرامون سیر اندیشه اروپا از قرن چهاردهم تا اوایل قرن هفدهم که دوره تجدید حیات علمی و ادبی اروپا (رنسانس) را نیز در برمی گیرد، می پردازد.
• کتاب Late Medieval and Renaissance Philosophy (به فارسی: فلسفه اواخر قرون وسطا و دوره رنسانس) نوشته فردریک کاپلستون نخستین بار در سال 1952 منتشر شد.
بیش از پنجاه سال از تألیف کتاب گرانقدر سیر حکمت در اروپا نوشته شادروان محمد على فروغى مىگذرد. فروغى پس از ترجمۀ گفتار در روش دکارت متوجه شد که این رسالۀ عمیق در ایران درست فهمیده نمىشود و در واقع صرف ترجمه و ارائۀ مجرد افکار یک فیلسوف، اگر خوانندگان به پیوستگى آن با آراء قبلى و با سیر تطور بعدى و زمینۀ تاریخى آن آشنا نباشند، بىفایده است. او بدرستى دریافته بود که شناخت آراء فلسفى و فهم افکار واقعى هرفیلسوفى نخست در «تاریخ فلسفه» امکانپذیر است.نگرش تاریخى به فلسفه و عموما به تمام دستاوردهاى انسانى، در گذشته کمتر سابقه داشته است. قدما در واقع براى تاریخ فلسفه شأنى قائل نبودند و اصولا چندان توجهى به منشاء آراء فلسفى و تأثیر و تأثر و سیر و بسط تاریخى آن نداشتند. به گفتۀ امیل بریه: «مطالعۀ تاریخ فلسفه در مجموع سیر زمانى آن، با توجه به وحدت این سیر تطورى، امرى است که تقریبا تازگى دارد. این امر یکى از وجوه متعدد اعتقاد به ترقى روح انسانى است که در اواخر قرن هجدهم به ظهور رسید. در فلسفۀ تحصّلى اوگوست کنت به اعتبارى، و در فلسفۀ هگل به اعتبارى دیگر، سیر تاریخى فلسفه به عنوان لازم ذات فلسفه تلقى شد.» مىدانیم که "هگل"، فلسفه را همان تاریخ فلسفه مىدانست؛ به عقیدۀ او، فلسفه را فقط باید در تاریخ فلسفه آموخت. با این اعتبار، اگر بخواهیم دست کم فلسفۀ جدید غرب را بشناسیم، و افکار ماهوى فلاسفۀ آن را بدانیم، ناگزیر از اتخاذ این دید تاریخى هستیم، دیدى که در تاریخ فلسفه منعکس است.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
با درود و سپاس
شوربختانه به نسخه پارسی دست نیافتم.
از گوگل هم کمک گرفتم اما چون برچسب ندارند . در نتیجه جست و جو نیستند.
حتی در برچسب های تاریخ فلسفه کاپلسون هم نیست.
با سپاس از تلاش هایتان پیوند های نسخه پارسی ۳ و ۵ را در اینجا بگذارید .یا برای من بفرستید.