
پنج هفته در بالون
نام کتاب : پنج هفته در بالون (عیدانه نوستالژیک لی لی بوک)
نویسنده : ژول ورن
مترجم : چتر نور
انتشارات : پاسارگاد
زبان : فارسی
فرمت : PDF
حجم : ۲٫۶۸MB
صفحات : ۱۴۴
نام کتاب : پنج هفته در بالون (عیدانه نوستالژیک لی لی بوک)
نویسنده : ژول ورن
مترجم : چتر نور
انتشارات : پاسارگاد
زبان : فارسی
فرمت : PDF
حجم : ۲٫۶۸MB
صفحات : ۱۴۴
برای حفظ حق کپیرایت، این کتاب بدون لینک دانلود قرار دادهشدهاست. لطفا اگر قصد فروش کتابهای خود در لیلیبوک را دارید، از طریق فرم تماس با ما با ما در ارتباط باشید.
پنج هفته در بالون رمانی علمی-تخیلی و ماجراجویانه نوشته ژول ورن، استاد مسلم این ژانر در ادبیات داستانی می باشد. ژول ورن با خلق این اثر کلاسیک در واقع راه را برای کارهای ادبی بعدی خود هموار نمود. داستانی سرشار از حادثه و هیجان در سفر به آفریقا که خواننده را با توصیفات علمی، جغرافیایی و تاریخی تا پایان اثر پر شور نگه می دارد.
این کتاب خوانندگانی را که هنوز در آن زمان هنوز این قاره را به خوبی نمی شناختند و به آن لقب قاره سیاه داده بودند، به سفری اکتشافی به قلب اسرار آمیز این قاره می برد. مسافرت دکتر ساموئل فرگوسن و دوستانش یک بار دیگر صفحه ای به روی اکتشافات نواحی آفریقای ناشناخته گشود و این مسافرین و مسافرینِ دیگری که به آفریقا سفر کرده بودند، توانستند سرچشمۀ رود نیل را در مرکز آفریقا پیدا کنند.
در زمان انتشار این کتاب علاقه عمومی به آثار تخیلی که راجع به قاره ناشناخته آفریقا بودند، بسیار بالا بود و این کتاب مورد استقبال بسیاری از خوانندگان قرار گرفت؛ به طوری که ژول ورن از لحاظ اقتصادی مستقل گشت و قراردادی هم با ناشر کتابش یعنی هتزل برای چاپ کتابهای بعدیش بست. همان ناشری که تا چهل سال بعد اکثر کتابهای ژول ورن را به چاپ رساند.
کتاب پنج هفته در بالون ترجمه ای است از کتاب Cinq semaines en ballon (به فارسی: پنج هفته در بالن) نوشه ژول ورن که نخستین بار سال 1863 توسط انتشارات Pierre-Jules Hetzel در فرانسه منتشر شد.
زمان: 1862 میلادی
مکان: انگلستان (شهر لندن)، آفریقا
دکتر "ساموئل فرگوسن"، فرزند یک کاپیتان جسور و مشهور انگلیسی بود. کاپیتان فرگوسن فرزند خود را همانند خویش ماجراجو و خطرپذیر بار آورد. ساموئل فرگوسن پسری باهوش با قدرت تخیل بسیار قوی و از زمان کودکی عاشق سیر و سفر به سرزمینهای بکر و خیال انگیز بود. پدرش (کاپیتان فرگوسن) برای رشد فکری فرزندش از هیچ کوششی دریغ نکرد و امکانات خوبی برایش مهیا کرد. ساموئل جوان زیر نظر معلمین خصوصی که پدرش به استخدام درآورده بود، دروسِ فیزیک، مکانیک، گیاه شناسی، جغرافیا و ستاره شناسی را آموخت و با عشق و علاقه خاصی به ادامه تحصیل پرداخت و از هر فرصتی برای یادگیری مطالب تازه استفاده کرد.
این دانشمند و کاشف انگلیسی بعد از مرگ پدرش، شغلی در گروه مهندسین ارتش بنگال که برای دیدن دوره تخصصی به انگلیس آمده بودند، برای خود دست و پا کرد و همراه آنها به بنگال رفت. مدتی در قسمت مهندسی ارتش با درجه افسری به خدمت مشغول شد؛ ولی به خاطر روحیه خاصی که داشت مدت زیادی در این پست دوام نیاورد و از کار خود استعفا داد. مدتی به جنوب هندوستان سفر کرد و با توجه به علاقه ای که به گیاه شناسی و تهیه کلکسیونِ گیاهان داشت، در آنجا این کار را دنبال کرد. تمام این سفر و سیر و سیاحتها در واقع تمرین و مقدمه ای برای آماده شدن او در جهت انجام سفرهای جدی و حرفه ای. چیزی که از دوران کودکی فقط در خیال خود تصور می کرد و برای او هیچ چیز لذت بخش تر از سفر به مناطق بکر و ناشناخته آفریقا، قاره سیاه جهان نبود.
دکتر فرگوسن تصمیم میگیرد که برای سفر اکتشافی به آفریقا برود؛ اما به علت وجود خطر قبایل نامتمدن، حیوانات وحشی و دلایل دیگر ترجیح می دهد سفر خود را هوایی انجام دهد. او برای اینکار بالن را برمیگزیند و از دوستِ صمیمیِ دورانِ خدمتش در ارتشِ بنگال، "ریچارد دیک کندی" که شکارچیِ مشهوری بود هم دعوت به همکاری میکند. همچنین فرگوسن تصمیم میگیرد که خدمتکار خود، "جو" را نیز که فردی باهوش و زرنگ بود، با خود همسفر کند.
دکتر فرگوسن نام "ویکتوریا" (پیروزی) را برای بالن برمیگزیند. برای به پرواز در آوردنِ بالن، آن را با کشتی به جزیرهای در نزدیکی آفریقا میبرند. دکتر فرگوسن به همراه خدمتکارش (جو) و دوستش (ریچارد دیک کندی) در جستجوی سرچشمه رود نیل سفری سه نفره را بر فراز قاره ناشناخته آفریقا در یک بالن پر از گاز هیدروژن شروع می کنند ...
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
همینا میتونم بگم عاااااااااااااااالییییییییییییییییی شما لایک دارید….. داستان خوبی بود فقط اگه میشه کتابهای درسی هم در سایت گذاشته بشه بازهم ممنون